Untitled Document
 
Q.1 How can I buy a Tata Indicom Broadband 2.0 Value Card?
 
Q.2 How to obtain Secure Passcode for the transaction from my bank?
 
Q.3 How do I recharge my Tata Indicom Broadband 2.0 account online?
 
Q.4 How can I register my card for Verified by VISA / MasterCard SecureCode?
 
Q.5 Which banks are accepted for making payments through Net Banking?
 
Q.6 Can I use the Tata Indicom Broadband 2.0 welcome kit for recharge as well?
 
Q.7 How will I come to know when I need to recharge My Account?
 
Q.8 What is Smart Recharge?
 
Q.9 What are the benefits of Smart Recharge?
 
Q.10 If I want to activate my recharge Plan immediately, how do I do it?
 
Q.11 I have a value card in queue, what will be the recharge options available to me?
 
Q.12 Where can I see the value cards that I have in my queue?
 
Q.13 If I want to purchase a content service which costs more than my current balance, but I have a value card in queue, will I need to recharge again?
 

Q.1 How can I buy a Tata Indicom Broadband 2.0 Value Card?

Ans: You can buy a Tata Indicom Broadband 2.0 value card from any of the following sources
• By ordering online
• Net Banking
• Credit Card
• Cheque on Delivery
• Auto-Debit facility
• Pay on Call (60607070)

 
Q2 How to obtain Secure Passcode for the transaction from my bank?

Ans. Following link contains PDF document listing down details on how to obtain secure passcode for the transaction from your bank. Procedure to Obtain Passcode
 

Q3. How do I recharge my Tata Indicom Broadband 2.0 account online?

Ans: You can recharge your Tata Indicom Broadband 2.0 account online via Credit Card and Net Banking through 3 simple steps:

Choose your Online Payment Option:
Logon to www.tataindicombroadband.in, choose the online recharge option and pick Credit Card/ Net Banking as your payment option.

Enter Credit Card/ Net Banking details and confirm payment:
Once you have chosen a value voucher, enter the credit card/ Net Banking details and make the payment through our secure payment portal.

Recharge your Account:
Once the payment has been accepted, click on confirmation and your account will get automatically recharged
To ensure that your credit card /Net Banking online transaction is secure, we support the Verified by VISA and MasterCard SecureCode security service. And our payment gateway has been certified by VeriSign.

 

Q4. How can I register my card for Verified by VISA / MasterCard SecureCode?

Ans: Verified by VISA (VbV) and MasterCard SecureCode (MSC) are simple ways to make online credit card transactions more safe and secure. Both require the cardholder to register and create a password, which is used at time of an online transaction
The card holder can register for Verified by VISA / MasterCard SecureCode either at:
• The credit card issuing bank’s website, OR
• At a VbV / MSC enabled payment gateway, at time of completing a transaction

 

Q5. Which banks are accepted for making payments through Net Banking?

Ans: For an update list of accepted banks, please click here

 

Q6. Can I use the Tata Indicom Broadband 2.0 welcome kit for recharge as well?

Ans: No, the welcome kit does not have any value for use. You need to buy the Tata Indicom Broadband 2.0 value card' for recharge. At the time of registering for Blink, you will need to purchase a Tata Indicom Broadband 2.0 value card, so that you can use your Tata Indicom Broadband 2.0 account immediately after registration.

 

Q7. How will I come to know when I need to recharge My Account?

Ans: We will send you recharge reminders on your vsnl.net email ID and the alternate email ID when your account is due for recharge. You can also check your account balance online.

 

Q8. What is Smart Recharge?

Ans: Smart Recharge is a feature that allows you to recharge in advance i.e. before the expiry of your current validity/ value, without losing out on your current validity. When you do a Smart Recharge, the new voucher card is not activated immediately. Instead it goes into a queue and will be activated only when the current value card expires (due to value or validity). Thus, even if you recharge in advance, you do not lose out on any validity, as your value card will only come in to effect once your current validity/ value finishes. You can have as many value cards in your Smart Recharge queue as you want to.

 

Q9. What are the benefits of Smart Recharge?

Ans: Apart from the fact that you get full extension of your current validity, you will also enjoy uninterrupted internet connectivity, as you do not have to wait till the expiry of your current value card to recharge again. You can have as many value cards in your Smart Recharge queue as you want to, hence offering you utmost convenience

 

Q10. If I want to activate my recharge Plan immediately, how do I do it?

Ans: All recharges on default will be on Smart Recharge. As soon as you current account value or validity expires, the smart recharge will kick in!

 

Q11. I have a value card in queue, what will be the recharge options available to me?

Ans: If you already have a value card in queue, you can do a Smart Recharge. This value card too will go and sit in your smart recharge queue. So, you will have 2 value cards in queue which will come into effect one after the other in the order in which they have been recharged.

 

Q12. Where can I see the value cards that I have in my queue?

Ans: Log into ‘My Tata Indicom Broadband 2.0 Account’ – Tata Indicom Broadband 2.0 Balance– Value Cards in Queue. All the value cards in your smart recharge queue will be displayed

 

Q13. If I want to purchase a content service which costs more than my current balance, but I have a value card in queue, will I need to recharge again?

Ans: If sufficient balance is not available in Tata Indicom Broadband 2.0 account, our system will check the value card in the queue and deduct the amount from it. The value card in that case will come into effect immediately with the validity assigned to it.

 
TIBB2.0
   
 
ILL VoIP SECURITY & STORAGE BROADBAND BIZ APPS INSTACC DOMAINS & HOSTING OFFICE TOOLS Insta Office InstaCompute Wi-Fi Colocation & Managed Services
                   
For Business
Wi-Fi Global Roaming
Help & Support
Business Zone
Getting Started
Additional Features
Privacy Policy
Customer Manual
Locate a Hotspot
    SME E-Brochure
      InstaOffice E-Brochure
      Additional Terms & Conditions
       
         
Copyright © 2011 Tata Communications All Rights Reserved.